Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier de gameplaytrailer van Youtubers Life 2

Het is maar liefst een acht minuten durende trailer!

In april 2021 werd er bekendgemaakt dat Youtubers Life 2 naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Hoewel de exacte releasedatum vooralsnog onbekend blijft, komt er wel steeds meer informatie naar buiten. Zo hebben we al twee verschillende trailers gezien en de derde is inmiddels ook verschenen. In de acht minuten durende gameplaytrailer, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken, is onder andere te zien hoeveel opties er zijn om jouw eigen personage zo leuk mogelijk te maken.

In Youtubers Life 2 beheer je niet alleen jouw eigen YouTube-kanaal, maar ook verschillende kanalen op Sociale Media. Het spel kent nieuwe locaties die je kunt verkennen, al zijn er ook nieuwe opdrachten die je kunt uitvoeren en kun je ander soort video’s maken. Bovendien mag jij kiezen welke kleding je draagt en kun je jouw kamer een volledige make-over geven. Gaat het jou lukken om viraal te gaan?

Ben je benieuwd geworden naar Youtubers Life 2? Bekijk dan onderstaande gameplaytrailer.