Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tekken’s Kazuya komt nog deze week naar Super Smash Bros. Ultimate

Kazuya
Daarnaast is bevestigd dat de laatste DLC-vechter voor eind van het jaar komt!

Tijdens de Vechten met Kazuya-stream is duidelijk geworden dat Kazuya op 30 juni wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Naast Kazuya als nieuwe vechter zal er dan ook een nieuwe stage komen: Mishima Dojo. Tekken-fans herkennen deze wellicht wel, het is namelijk een stage van een compleet andere Tekken-vechter, namelijk Heihachi. Deze dojo is aan alle kanten afgesloten, maar de muren en het plafond kunnen wél worden gesloopt met sterke aanvallen.

Kazuya is inmiddels alweer het vijfde personage uit de Fighters Pass Vol. 2. Mocht je ‘m los willen aanschaffen dan kan dat ook voor €5,99. Naast de vechter krijg je dan ook de nieuwe stage en nog eens allerlei muziek uit de Tekken-serie. Kazuya kan onder andere hoog springen en in acht richtingen slaan en schoppen. Daarnaast zijn sommige aanvallen alleen uit te voeren met speciale inputcommando’s. Zijn movies halen dan ook overduidelijk inspiratie uit de Tekken-reeks.

Masahiro Sakurai liet verder ook weten dat de volgende en tevens laatste DLC-vechter nog voor het einde van dit jaar zal verschijnen. Ook dit liet hij tijdens de presentatie van vanmiddag weten. Helaas liet Sakurai ook weten dat we nog wel even moeten wachten op informatie romdom de laatste vechter. Ook werd benadrukt dat de volgende vechter ook écht de laatste DLC-vechter zal worden.

Voor nu kunnen we dus alleen maar speculeren over wie de volgende DLC-vechter gaat worden. Op welk personage hoop jij? Laat het hieronder weten of praat mee op onze Discord!