Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mina & Michi verschijnt later deze week op de Nintendo Switch

Reis mee met Mina en haar beste vriend Michi in een kleurrijke wereld vol met puzzels en slechterikken.

Begin deze maand maakte uitgever Eastasiasoft en ontwikkelaar lightUP bekend dat Mina & Michi onder andere naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels komt de release steeds dichterbij, want vanaf aanstaande woensdag op 30 juni kunnen Switch-bezitters aan de slag met deze titel. Het puzzel-avonturenspel gaat voor een klein bedrag van €4,99 over de digitale toonbank.

In Mina & Michi reis je mee met, hoe kan het ook anders, Mina en haar beste vriend Michi. Het avontuur vindt zich plaats in een kleurrijke wereld waar je verschillende puzzels oplost en slechterikken moet verslaan. De personages Mina en Michi zijn los van elkaar te besturen waardoor het ideaal is om dit spel met een vriend of vriendin te spelen, maar uiteraard kun jij ook beide personages zelf laten bewegen. Gaat het jou lukken om de geheimen te ontdekken en alle magische voorwerpen te verzamelen?

Ben je benieuwd geworden naar Mina & Michi? Bekijk dan onderstaande trailer.