Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Presentatie voor nieuwe Super Smash Bros. Ultimate karakter

Kazuya Mishima van Tekken wordt het nieuwste karakter. Wat kunnen we verwachten.

Jullie hebben vast al wat meegekregen voor het nieuwe DLC karakter voor Super Smash Bros. Ultimate. Maar mocht je toch nog niet weten wat er staat te gebeuren, Kazuya Mishima van de Tekken franchise komt eraan! Deze bijzondere vechter is al jaren een bekende naam in de Tekken serie maar het is misschien wel een bijzondere keuze dat deze naar Smash toe komt.

In ieder geval komt er een bijzondere presentatie aan voor Kazuya op 28 juni. De video “Battling with Kazuya” kun je al vinden hieronder en een reminder instellen. Zet het in ieder geval in de agenda: 28 juni om 16.00 meer informatie over de nieuwe DLC. Wie is er nog meer enthousiast? En wat betekent het dat Tekken op de Switch komt op deze manier?