Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Golf met een Mushroom Kingdom twist in nieuwe Mario Golf: Super Rush-commercial

De release van Mario Golf: Super Rush komt nu steeds dichterbij. Tijd voor een nieuwe trailer!

De release van Mario Golf: Super Rush komt nu steeds dichterbij. Vanaf aanstaande vrijdag kunnen Nintendo Switch-bezitters aan de slag met flink wat potjes golf met een “Mushroom Kingdom twist”. En juist daar gaat onderstaande nieuwe commercial van Mario Golf Super Rush over.

In onderstaand reclamefilmpje krijg je onder andere wat nieuwe beelden van de game voorgeschoteld. Ook komt de multiplayer aan bod én zien we de besturing met de Joy-Con voorbij komen. Dit alles in een filmpje van zo’n halve minuut.

Mario Golf Super Rush is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor de Switch. Na de release kunnen we bovendien ook nog nieuwe content verwachten. Ga jij vrijdag aan de slag met flink wat potjes golf met Mario en zijn vrienden?