Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Concept-art van Netflix-serie Sonic Prime gelekt

Alvast een voorproefje op Sonic's eigen Netflix-serie

Eerder dit jaar kondigde SEGA de productie aan van Sonic Prime. Een 24-delige Netflix-animatieserie, met niemand minder in de hoofdrol dan Sonic the Hedgehog. Het verhaal van Sonic Prime draait om Sonic die het multiversum moet redden.

Fans hebben mogelijk concepttekeningen van de show gevonden. Deze stonden namelijk op de ArtStation-pagina van Patrick Horan, een visuele ontwikkelaar van de serie. Deze heeft ze sinds het lekken van de tekeningen verwijderd van zijn pagina. Op zijn profiel gaf Horan aan dat hij inderdaad aan concept art voor de show heeft gewerkt. Hij zegt dat het gaat om conceptstukken die hij heeft ingekleurd voor de Netflix-serie Sonic Prime. Daarnaast meldt Horan verantwoordelijk te zijn geweest voor lay-outs, kleur en karakter poses.

In de concepttekeningen zien we dat Sonic een nieuw ontwerp heeft gekregen, in de vorm van nieuwe handschoenen en schoenen. Ook is duidelijk te zien dat het multiversum een groot thema is, want meerdere versies van bekende vrienden en vijanden zijn zichtbaar.

Bekijk de tekeningen hieronder: