Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 3x Crying Suns voor de Nintendo Switch

Ga jij binnenkort op avontuur in de ruimte?

Crying Suns is sinds kort verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en wij mogen in samenwerking met Alt Shift maar liefst 3 exemplaren van deze toffe Switch-titel verloten. In onze review beoordeelde Patricia de game met een prachtige 8,3! Reden genoeg dus om mee te doen met onze giveaway.

Crying Suns is een space exploration real time strategy game, die ervoor heeft gekozen om al deze moeilijke woorden te combineren met het genre van roguelite. In tegenstelling tot andere roguelites, waar de focus veelal om de gameplay draait en het verhaal flinterdun is, heeft Crying Suns ervoor gekozen om wat meer de verhaalkant op te gaan.

Meedoen kan tot en met 23 juni en is bovendien simpel. Laat hieronder weten waarom jij Crying Suns zou moeten winnen. Antwoorden kunnen niet goed of fout zijn. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak β€˜m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.