Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Alex Kidd in Miracle World DX is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch

Bekijk hier de launch-trailer van het platformspel.

Een paar maanden geleden werd er aangekondigd dat Alex Kidd in Miracle World DX op 24 juni naar Nintendo’s hybride console ging komen. Echter lieten we jullie eind vorige maand weten dat de releasedatum twee dagen naar voren werd geschoven. Dat betekent dus dat Switch-bezitters vanaf vandaag met dit platformspel aan de slag kunnen gaan. Om dat te vieren heeft ontwikkelaar Merge Games een launch-trailer op YouTube geplaatst. Mocht je deze graag willen zien, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

In Alex Kidd in Miracle World DX speel je als een jongetje die leeft op planeet Aries. Samen met zijn krachtige armband trotseer je levels waarin je blokken moet breken, munten zult verzamelen en eindbazen moet verslaan. Deze heruitgave is grafisch uiteraard veel beter, maar bovendien heeft het spel ook een verbeterde soundtrack, gloednieuwe levels en zelfs compleet een andere modus gekregen.