Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Scoor een Gigantamax Sandaconda met Game Mania-actie

Gigantamax Sandaconda actie
Game Mania pakt uit met een nieuwe actie voor Pokémon Sword en Pokémon Shield

Game Mania is de laatste tijd lekker op dreef wat betreft acties voor Pokémon Sword en Shield en deze trend zetten de volop door. De winkelketen heeft nu van 18 juni tot 18 juli een nieuwe actie waarmee je een Mystery Gift-code kunt krijgen voor meerdere gevechten met Gigantamax Sandaconda.

Met deze Mystery Gift-code krijg je een aantal speciale Dynamax Crystals om Gigantamax Sandaconda op te roepen. Deze zul je vervolgens vinden bij de Watchtower Lair in de Wild Area. Je hebt dan de hele dag de kans om alleen of met maximaal drie anderen deze slang te vangen. De code kun je in de winkels van Game Mania halen of opvragen via de Nederlandse of Vlaamse website. Inwisselen kan tot 31 oktober dit jaar, het opvragen kan tot 18 juli. De actie is alleen geldig voor inwonders uit Nederland en België. Tevens is het aantal beschikbare codes volgens Game Mania beperkt, wees er dus snel bij!