Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Er staat nog flink wat content op de planning voor Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons-fans kunnen opgelucht adem halen.

Wellicht is het je opgevallen dat het tijdens de Nintendo E3 Direct stil was rondom Animal Crossing: New Horizons? Fans hoeven echter niet bang te zijn dat de game nu al in stilte op de achtergrond gaat verdwijnen, er komt namelijk nog meer dan genoeg nieuwe content aan. Doug Bowser, president van Nintendo of America, heeft laten weten dat er nog veel activiteiten aan zitten te komen.

Bowser liet dit weten tijdens een interview met The Verge. Volgens hem zal Nintendo er dan ook voor zorgen dat de ruim 33 miljoen spelers zich kunnen blijven vermaken met nieuwe activiteiten. Dat zal ongetwijfeld een flinke geruststelling zijn voor veel spelers, zeker nadat de meest recente update vooral veel van hetzelfde bleek te zijn. Details over de aankomende content voor Animal Crossing: New Horizons werden helaas niet gegeven.

“While we didn’t talk about it [During E3 Direct] we absolutely have plans going forward to ensure the 33 million people who have islands out there have new and fun activities to engage with.”

Doug Bowser