Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cloud versie A Plague Tale: Innocence aangekondigd voor de Switch

Het origineel komt dus ook naar de Switch!

Enkele dagen geleden werd de Cloud versie van A Plague Tale: Requiem aangekondigd. Voor wie het vreemd vond dat het origineel niet eerst naar de Switch kwam hebben we goed nieuws, die is nu ook aangekondigd. Focus Home interactive heeft laten weten dat A Plague Tale: Innocence ook als Cloud versie naar de Switch komt, en in tegenstelling tot A Plague Tale: Requiem heeft deze wel een release datum. De game zal 6 juli op de Switch verschijnen. Hieronder kun je een trailer bekijken.

A Plague Tale: Innocence vertelt het verhaal van Amicia en haar broertje Hugo in Frankrijk in 1349. Je volgt ze op een gevaarlijke reis, terwijl ze worden achterna gezeten door de inquisitie en de gruwelen die de pest met zich meebrengt. Werk samen met andere kinderen en ontwijk grote zwermen ratten door licht en vuur te gebruiken.