Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ruim veertig minuten aan Metroid Dread Gameplay

Metroid Dread Keyart
Eindelijk komt er een nieuwe Metroid, en de eerste uitgebreide gameplay beelden zijn nu al onthuld!

Tijdens de Treehouse Live heeft Nintendo weer flink wat verdiepende blikken geworpen op verschillende spellen uit de Nintendo Direct. Zo ook de nieuwe Metroid game, Metroid Dread. In twee sessies van elk meer dan twintig minuten toont Treehouse van alles over het spel. Zo komen onder andere menu’s voorbij, maar ook meerdere wapens. Daarnaast werpt de gameplay een blik op het begin van het spel (onderhevig aan veranderingen).

Mocht je al benieuwd zijn naar het spel voordat die op 8 oktober verschijnt neem dan zeker even een kijkje naar onderstaande video’s.

Meer E3 nieuws? Je vindt het hier.