Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Treehouse: Live toont eerste knallende beelden Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Advance Wars keyart
De eerste gameplaybeelden en interessante details van dit terugkerende pareltje!

In de Nintendo Treehouse live E3 2021 stream zijn de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Aan het roer van deze remake staat ontwikkelaar WayForward, bekend van de Shantae-reeks. Zij krijgen bij het ontwikkelen van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp ondersteuning en advies van zowel Nintendo als de originele Advance Wars ontwikkelaar Intelligent Systems. Duidelijk is te zien dat de graphics een flinke poetsbeurt hebben gehad. De ijzersterke kern van het spel lijkt onveranderd. Spelers zijn daarnaast in staat om de gevechtsanimaties versneld af te spelen of helemaal uit te zetten voor een snelle spelervaring.

Hoewel ze niet in detail traden, werd tijdens de stream ook duidelijk dat het spel een online speelmodus zal krijgen. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp staat gepland voor een release op 3 december 2021. Ga jij hem halen?

Om de honger te stillen zijn hieronder beelden van de Nintendo Treehouse Live E3 2021 stream te bekijken: