Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Golf: Super Rush bij Treehouse Live

mario golf super rush
Maar liefst 40 minuten aan compleet nieuwe Mario Golf gameplay beelden.

De releasedatum van Mario Golf: Super Rush ondertussen al enorm dichtbij. Op 25 juni zal de game worden uitgebracht en tijdens de E3 heeft Nintendo er even een spotlight op geschenen. Gedurende 40 minuten van het Nintendo Treehouse Live segment wordt er van alles getoond van het spel. Van de hubwereld tot gebouwen en interacties met personages. Natuurlijk is er ook wat tijd besteed aan het golfen zelf.

In Mario Golf: Super Rush speel je met veel bekende figuren uit de Mario-serie potjes golf. Maar niet alleen dat, er zijn nog vele andere dingen te doen in het spel. Naast het normale golfen is er ook een speedgolf modus en een verhalenmodus.

Meer E3 nieuws? Je vindt het hier.