Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ys IX: Monstrum Nox demo nu beschikbaar

Voor iedereen die de game alvast even wil proberen!

NIS America heeft aangekondigd dat een demo van Ys IX: Monstrum Nox vanaf nu beschikbaar is in de Switch e-shop. In de demo zullen spelers twee key-locaties kunnen verkennen en experimenteren met de Monstrums’ Gifts. Daarnaast is er een Digital Deluxe Edition van de game aangekondigd, die samen met de normale game op 9 juli verschijnt. Deze versie bevat de volledige game en zo’n 25 DLC’s, welke kostuums, attachments, materialen en consumable items bevatten.

In Ys IX: Monstrum Nox neem jij wederom de rol aan van Adol Christin. Samen met Dogi kom je aan bij een stad genaamd Baldug, maar nog voordat je een voet in de stad hebt gezet wordt je gearresteerd en in de gevangenis gegooid. Daar ontmoet je een vrouw genaamd Aprilis wie hem veranderd in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te exorcisen. Je zult samen moeten werken met andere Monstrums om de vele dreigingen tegen te houden die deze stad plagen.

Ys IX: Monstrum Nox demo aankondiging