Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wario komt terug naar Nintendo – en hoe!

WarioWare Get it Together keyart
Bereid je voor op een spel boordevol minigames, voor 1 of 2 spelers!

De Wario franchise startte in 1994 met Wario Land: Super Mario Land 3 op de GameBoy, daarna volgden nog een heleboel Wario games met als kers op de taart de WarioWare spellen, waarvan de eerste verscheen op zowel de GameBoy Advence als de GameCube. Dit was WarioWare Inc: Mega Microgames! Een nieuw concept was geboren: een chaotisch geheel gevuld met snelle minispelletjes. In 2018 zagen we de laatste uit de serie verschijnen: WarioWare Gold voor Nintendo 3DS.

Op de E3 eerder deze avond werd bekend gemaakt dat Wario na 3 jaar eindelijk terug is! Zorg dat Wario zijn zaken op orde heeft en stap in zijn schoenen wanneer hij een masker van een gezicht af haalt, tandpasta uit de tube knijpt en vogelpoep ontwijkt. Speel als hem of één van zijn vrienden. Ook is er voor het eerst een co-op voor 2 spelers, waarbij je het plezier dus kan verdubbelen!

WarioWare: Get it Together is vanaf 10 september beschikbaar, maar is vanaf vandaag al voor te bestellen.