Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier spellen van de Danganronpa serie maken hun opwachting

Danganronpa Decadence Keyart
De populaire serie Danganronpa zal met maar liefst vier spellen verschijnen op de Switch.

De Danganronpa-reeks komt naar de Nintendo Switch. De drie Danganronpa-titels worden samengevoegd tot één bundel, die Danganronpa Decadence zal heten. Naast de visual novels is het bordspel uit Danganronpa V3 uitgewerkt tot een volwaardig spel, die als vierde titel in deze bundel zit. In dit spel, Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, komen personages uit alle Danganronpa spellen samen om het tegen elkaar op te nemen. Danganronpa Decadence wordt fysiek uitgebracht, maar de vier spellen zullen ook los van elkaar te koop zijn in de eShop. Danganronpa komt dit jaar uit voor de Nintendo Switch.