Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Great Ace Attorney Chronicles ontvangt nieuwe trailer

The Great Ace Attorney Chronicles
Dans door de dwaze deducties met Herlock Sholmes!

The Great Ace Attorney Chronicles komt volgende maand na zes jaar naar het Westen. Het is voor het eerst dat deze twee spellen in het Engels speelbaar zijn. Vanavond heeft Capcom in haar E3 presentatie een nieuwe trailer klaargezet en een video waar twee nieuwe gameplaysegmenten worden uitgelicht: Dance of Deduction en Summation Examination.

In de Dance of Deduction zal de wereldberoemde Britse detective Herlock Sholmes een deductie uitvoeren. Sholmes probeert zaken namelijk op te lossen, maar daar klopt vaak weinig van. Jij moet dus als Ryuunosuke Naruhodo deze gaan corrigeren. Zo komen jullie toch nog samen op de oplossing. In het Londen van The Great Ace Attorney Chronicles zit er ook een jury in de Old Bailey, het gerechtsgebouw van Londen. Deze jury kan ook de beklaagde schuldig bevinden. Dan is er nog één mogelijkheid: Summation Examination. Hier zal de jury een reden moeten geven waarom zij schuldig hebben gestemd en zul je twee jury’s met een tegenovergestelde reden vinden. Zo kan je ze toch nog overtuigen om het verhoor door te laten gaan.

Ben je benieuwd naar de game? Lees dan onze special waarom je deze titel niet links moet laten liggen! The Great Ace Attorney Chronicles lanceert 27 juli dan eindelijk in het Westen.