Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Monkey Ball: Banana Mania rolt zich een weg naar de Switch

Super Monkey Ball Banana Mania
Je favoriete apen zijn terug van weggeweest!

Super Monkey Ball: Banana Mania is vandaag in de Nintendo Direct aangekondigd. Dit spel zal drie verschillende remasters bevatten van de Super Monkey Ball-reeks. Zo kun je rondrollen in Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 én Super Monkey Ball Deluxe. Heb je nog nooit een van deze spellen gespeeld? Of zoek je naar een nieuwe multiplayer titel? Dan is dit wellicht het perfecte spel voor jou.

In deze spellen moet je de bal naar het einddoel navigeren terwijl je ondertussen bananen meepakt. Let wel op, veel van de levels hebben geen hekken die je beschermen van de afgerond! Één verkeerde beweging en je valt zo van het platform af. Wordt jij de Monkey Ball master en ben je alle levels te slim af?

Bekijk de aankondigingstrailer hieronder: