Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Treehouse toont eerste gameplay beelden Monster Hunter Stories 2

Met al die verhaal trailers zou je bijna de gameplay vergeten!

De Nintendo Direct mag dan afgelopen zijn, maar dat betekent niet dat Nintendo al klaar is met het E3. Ook dit jaar is het Nintendo Treehouse: Live event weer van de partij, waar het alvast voorproefjes geeft van games die dit jaar nog gaan uitkomen. Zo ook Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Vanaf 9 juli kunnen we met deze titel aan de slag, dus reden genoeg voor Nintendo om de game alvast onder de loop te nemen. Onderstaande video toont zo ongeveer drie kwartier aan gameplay, waarin o.a. het vechtsysteem mooi in naar voren komt.

In Monster Hunter Stories 2 keert de Felyne Navirou terug om een avontuur te beleven met een Razewing Rathalos. In tegenstelling tot Monster Hunter is Monster Hunter Stories een RPG met turn based combat. Deze game draait om het bevrienden van de monsters in plaats van het afslachten, en de grafische stijl is dan ook een stuk vriendelijker.