Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Treehouse toont de vele upgrades van Mario Party Superstars

Mario Party Superstars keyart
Benieuwd naar de eerste echte gameplay van Mario Party Superstars? Je vindt hier het volledige Treehouse Live segment.

Enkele jaren geleden verscheen Super Mario Party voor de Switch. Deze Mario Party keerde weer enigszins terug naar de basis van Mario Party, maar met toch wel wat beperkingen. Zo waren de borden kleiner en leek er minder te doen. Dit najaar komt de tweede Mario Party alweer uit en dat is een echte klassieker.

Mario Party Superstars brengt een combinatie van klassieke borden en spellen in een modern jasje. Het spel zal vijf borden bevatten waarvan de trailer er twee heeft bevestigd. Zo zullen Peach’s Birthday Cake (Mario Party 1) en Space Land (Mario Party 2) hun opwachting maken. Een derde bord uit Mario Party 3 is bevestigd door middel van de artwork van het spel en dit gaat over Woody Woods.

Na de Nintendo Direct heeft Nintendo Treehouse nog uitgebreid aandacht aan Superstars besteed dus mocht je benieuwd zijn naar de gameplay neem dan zeker een kijkje hieronder.

Meer E3 nieuws? Je vindt het hier.