Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Munster Hunter Stories 2: Wings of Ruin staat in het teken van Ratha

Monster Hunter Stories
Kun jij de verbinding aangaan met de Razewing Rathalos en de vernietigingen voorkomen?

Over iets minder dan een maand komt Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin uit. Op 9 juli zal dit tweede deel in de Monster Hunter Stories-reeks namelijk uitkomen voor de Nintendo Switch en pc. In dit tweede deel keert de Felyne Navirou terug om een avontuur te beleven met een Razewing Rathalos. Deze nieuwe trailer staat compleet in het teken van de Razewing Rathalos. Je ziet hoe je het ei van Ratha krijgt, hoe hij geboren wordt, hoe hij vecht, maar ook zijn latere leven. Daarnaast is het algemeen bekend dat een Razewing Rathalos golven van vernietiging achter zich kan laten. Alleen jij hebt de kracht om een verbinding aan te gaan met deze Razewing Rathalos, waardoor je deze vernietigingen kunt voorkomen.