Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Party Superstars brengt klassieke spellen en borden naar de Switch

Mario Party Superstars keyart
Mario Party komt in een klassieke stijl terug naar de Switch!

Mario Party Superstars komt naar de Nintendo Switch. Grote kans dat de spelborden uit deze nieuwe titel je bekend voorkomen, want het spel bevat maar liefst 5 spelborden uit het N64-tijdperk, waaronder Peach’s Birthday Cake en Space Land. Deze spelborden waren al speelbaar in Mario Party en Mario Party 2. Daarnaast bevat het spel maar liefst 100 minigames, die ook uit eerdere Mario Party spellen komen.


Bij alle spelmodi is zowel lokale als online multiplayer mogelijk, en tijdens het spel zal het mogelijk zijn om met stickers te communiceren. Ook is het mogelijk om je spel te pauzeren, op te slaan, en later voort te zetten. Mario Party Superstars verschijnt 29 oktober.

Wat was jouw favoriete Mario Party titel?