Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Guardians of the Galaxy verschijnt ook op de Switch

Guardians of the Galaxy keyart
Square Enix brengt hun pas aangekondigde Guardians of the Galaxy game ook naar de Switch.

Eergisteren kondigden ze het niet aan, maar Guardians of the Galaxy van Eidos Montreal (Square Enix) zal dit najaar ook verschijnen voor de Nintendo Switch. Dit naast de eerder aangekondigde release voor PC, PlayStation en Xbox. Helaas verschijnt de Switch-versie wel alleen als een Cloud-editie.

Stap in de jetlaarzen van Star-Lord en ga op pad met de Guardians of de Galaxy. In deze nieuwe titel zul je een singleplayer avontuur beleven waarin je omringd bent door zowel bekende als nieuwe Marvel-personages. Als Star-Lord zul je overweg moeten leren gaan met de koppige Guardians en moeten omgaan met zijn speciale dynamische vechtstijl. Door beroep te doen op de krachten van andere Guardians zul je leren vechten als een team wat ook nodig is wanneer je het universum wilt redden.

Om het authentiek te houden zit het spel bovendien boordevol klassieke hits uit de jaren 80 zoals we gewend zijn van Star-Lord.

Net als de andere versies op andere platformen zal de Cloud Edition op 26 oktober verschijnen.