Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis updates gepland voor Mario Golf: Super Rush

Nieuwe personages en meer!

Het golf avontuur van Mario staat bijna op het punt te beginnen! Een heleboel Mario-personages zijn van de partij, maar wie zitten er nu concreet in het spel? Dit en andere informatie heeft Nintendo kortgeleden met ons gedeeld. In de E3-presentatie van vandaag werd bekend dat er nog meer personages toegevoegd zullen worden. Naast personages zullen er ook nieuwe golfparcours naar het spel komen. Een van de nieuwe omgevingen werd al in de presentatie getoond, welke andere levels zullen we nog krijgen?

Ga samen met je favoriete Mushroom Kingdom karakter golven in een potje super snelle golf in Mario Golf: Super Rush! Er zijn genoeg modi om je wel even bezig te houden. Zo kun je kiezen uit de Speed Golf, standaard of adventure modi. Helaas is het nog niet bekend of het spel naast personages en levels ook nog modi gaat toevoegen. We zullen het zien!

Bekijk de E3-aankondiging hieronder!