Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een nogal vreemd clubje komt vandaag naar de Switch in Strange Brigade

Strange Brigade keyart
En ze zijn hier om de wereld te redden!

Seteki de koningin van de heksen is weer springlevend en wilt niks liever dan haar ondode volgers op een pad van verwoesting sturen. Gelukkig bestaat er een groep nogal vreemde individuen, The Strange Brigade, om deze enge heks en haar volgers uit te schakelen. Schiet je een weg door hordes van ondode vijanden, los puzzels op met je vrienden en red de wereld van een duistere ondergang. Heb je zin om samen met je vrienden in dit avontuur te duiken? Dat kan! Het spel heeft namelijk support voor zowel online als lokale multiplayer.

Waar wacht je nog op? Pak je wapens op en trek ten strijden in Strange Brigade! Bekijk de aankondigingstrailer van het spel hieronder:

Ga jij Strange Brigade vandaag halen? Laat het ons weten in de reacties!