Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Ball Z Kakarot maakt eindelijk de overstap naar de Switch

Dragon Ball Z Kakarot Keyart
Dragon Ball Z: Kakarot maakt nog dit jaar de overstap naar de Switch.

Dragon Ball Z: Kakarot komt naar de Nintendo Switch. Dit spel, wat zowel een RPG als een fighting-titel is, verscheen al meer dan een jaar geleden voor de PlayStation, Xbox, en PC. Nu komt het spel alsnog naar de Nintendo Switch. Naast het volledige spel zal ook de “A New Power Awakens Set” DLC inbegrepen zijn.

In Kakarot wordt het originele Dragon Ball Z verhaal gevolgd en bestaat uit drie verschillende saga’s elk met eigen thema’s en verhaallijnen. Hoewel het vaak loyaal aan het bronmateriaal blijft zullen er wel enkele nieuwe momenten toegevoegd zijn.

Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set komt op 24 september uit voor de Nintendo Switch.