Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De glibberige diertjes uit Worms Rumble kruipen later deze maand naar de Nintendo Switch

Worms Rumble Keyart
Deze wormen zullen je niet bijten hoor, maar ze hebben wel verschillende wapens...

Vandaag hebben we vele spellen voorbij zien komen tijdens de Nintendo Direct van E3 2021, waaronder een nieuw spel van Team17, namelijk Worms Rumble. Alhoewel het spel eind vorig jaar al verscheen op andere platformen, kunnen Switch-bezitters vanaf 23 juni ook aan de slag met deze game. Tevens krijg je, als je deze titel voor 23 juni aanschaft, nog eens 25% korting.

Worms Rumble is anders dan andere Worms-spellen want in deze titel ga je intense gevechten aan tegen 32 andere spelers. Het spel bevat verschillende modi zoals Deathmatch en Last Worm Standing en in de Switch-versie kun je trouwens ook in een compleet nieuwe arena vechten. Bovendien krijg je bij jouw aankoop van Worms Rumble voor de Nintendo Switch ook nog eens een schattig berenoutfitje cadeau!

Ben je benieuwd geworden naar Worms Rumble? Bekijk dan onderstaande trailer!