Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Binnenkort kan je griezelen met Fatal Frame: Maiden of Black Water

Fatal Frame keyart
De klassieke Japanse Horror zal nog dit jaar verschijnen

Koei Tecmo heeft op de E3 bekend gemaakt dat de horror survival game ‘Fatal Frame: Maiden of Black Water’ zal uitkomen voor onder andere de hybride Nintendo Switch. Het spel wordt vanwege de 20e verjaardag van de spellenserie opnieuw uitgegeven. Het spel zal dit jaar nog verschijnen.

In Fatal Frame: Maiden of Black Water ga je op zoek naar geesten. Je speelt als Yuri, een vrouw met bovennatuurlijke krachten die in staat is om deze geesten met het blote oog te kunnen zien, ze gaat op pad om vermiste personen te vinden op de berg genaamd Hikami waar deze geesten zich hebben verzameld. Stuur ze naar het hiernamaals met jouw grootste superkracht: de camera waarmee je ze op de foto zet.