Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier een nieuwe trailer van Youtubers Life 2

Kruip later dit jaar in de huid van een Youtuber!

Een paar maanden geleden maakte ontwikkelaar U-Play Online en uitgever Raiser Games bekend dat Youtubers Life 2 naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Alhoewel er op dat moment alleen een aankondigingstrailer werd vrijgegeven, hebben de ontwikkelaar en uitgever vandaag weer een nieuwe trailer online gezet. Het vervolg van Youtubers Life zal later dit jaar op de Nintendo Switch verschijnen, maar de exacte releasedatum is vooralsnog onbekend.

In Youtubers Life 2 beheer je niet alleen jouw eigen YouTube-kanaal, maar ook verschillende kanalen op Sociale Media. Het spel kent nieuwe locaties die je kunt verkennen, al zijn er ook nieuwe opdrachten die je kunt uitvoeren en kun je ander soort video’s maken. Bovendien mag jij kiezen welke kleding je draagt en kun je jouw kamer een volledige make-over geven. Gaat het jou lukken om viraal te gaan?

Ben je benieuwd geworden naar Youtubers Life 2? Bekijk dan onderstaande trailer waarin meer gameplay is te zien.