Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Astria Ascending stijgt naar nieuwe hoogtes op de Switch

key-art Astria Ascending
De game heeft tijdens de Nintendo Direct eindelijk een release datum gekregen

Astria Ascending heeft tijdens de Nintendo Direct van vandaag naast een nieuwe trailer ook eindelijk een release datum gekregen. Het was al eerder bekend dat de nieuwe RPG van Dear Villagers en Artisan Studios naar de Switch zou komen, maar een release datum was tot nu toe uitgebleven. De game verschijnt op 30 september op de Switch. Hieronder kun je de trailer bekijken.

In Astria Ascending volg je het verhaal van de Demigods, een bonte verzameling van acht helden die de verantwoordelijkheid hebben over het lot van de wereld. Elk personage heeft zijn eigen verhaal, in een wereld bestaande uit vijf grote steden, 25 dungeons en zo’n 30 tot 50 uur aan gameplay. Het is een turn-based RPG, en naast de main quest zijn er vele side-quests en mini-games te vinden.