Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SUPERHOT krijgt een hete fysieke release

SUPERHOT Limited Run Games promotie afbeelding
Krijg macht over de tijd in deze fysieke release van SUPERHOT.

In 2019 werd SUPERHOT aangekondigd voor de Nintendo Switch en ook meteen daarna was hij te downloaden in de Nintendo eShop. Nu, 2 jaar later, is bekend geworden dat dit spel ook een fysieke versie zal krijgen via Limited Run Games. Het spel zal fysiek uitkomen voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch, echter is een releasedatum nog niet bekend.

SUPERHOT is een First Person Shooter waarin de tijd alleen vooruitgaat als jij beweegt. Er komen hordes vijanden op je af, terwijl jij bizar weinig munitie hebt. Hierdoor zal je dus goed de keuzes moeten maken waar je gaat staan om kogels te ontwijken, wie je neerknalt en wiens wapen je afpakt.