Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lumberhill komt naar de Nintendo Switch

Zoek je hakbijl maar alvast op!

Lumberhill gaat naar Nintendo’s hybride console komen, dat maakte ontwikkelaar 2BIGo en uitgever All in! Games gisteren bekend. Momenteel zijn ze nog druk bezig met de ontwikkeling van de Switch-versie, maar toch wordt er verwacht dat deze partygame later dit jaar in de herfst zal verschijnen. Alhoewel PC-gebruikers dit spel al volop kunnen spelen, moeten Switch-bezitters dus nog even wachten.

Pak jouw scherpste hakbijl erbij, roep je team bijeen en strijk alvast je mooiste overhemd. In partygame Lumberhill moet je namelijk jouw teamworkskills laten zien in een chaotische race waarin je dieren terug hun hokken in moet jagen. Alhoewel dit misschien erg makkelijk klinkt zal de natuur er alles aan doen om je tegen te houden. Weten jullie als team goed samen te werken en de natuur een poepie te laten ruiken?

Ben je benieuwd geworden naar Lumberhill? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.