Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Haven krijgt een fysieke release

Haven Limited Run Games promo afbeelding
Deze romantische en avontuurlijke RPG zal een fysieke versie krijgen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Haven is vorig jaar al uitgekomen voor diverse consoles en kwam eerder dit jaar uit voor de Nintendo Switch. Vandaag heeft Limited Run Games aangekondigd dat het niet alleen bij een digitale release blijft: Haven zal voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch ook een fysieke release krijgen. Helaas is er nog geen releasedatum van deze fysieke versie bekendgemaakt.

Het liefdeskoppel Kay en Yu zijn als stel ontsnapt naar een verlaten planeet om samen te kunnen zijn en te genieten van de liefde en vrijheid die ze hier hopen te vinden. Deze avontuurlijke RPG neemt je mee in een verhaal waar je er alles aan doet om te overleven en de planeet te beschermen: monsters verslaan, kamperen, het roest op de planeet opruimen, het bouwen van spullen en het vliegen tussen prachtige landschappen.