Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De cloud-versie van A Plague Tale: Requiem komt naar de Nintendo Switch

Volg Amicia en haar broer Hugo in het vervolg van A Plague Tale: Innocence

Switch-bezitters kunnen vanaf volgend jaar aan de slag met de cloud-versie van A Plague Tale: Requiem. Net zoals bij Hitman 3 en Control, wat ook cloud-spellen zijn voor de Nintendo Switch, hoef je niet de volledige game zelf te downloaden, maar stream je het spel via een internetverbinding. In deze titel volg je Amicia en haar broer Hugo op een gevaarlijke zoektocht. Tijdens deze emotionele en adembenemende reis doe je er alles aan om te overleven. De exacte releasedatum en de prijs van A Plague Tale: Requiem is momenteel nog onbekend.

Ben je benieuwd geworden naar A Plague Tale: Requiem? Bekijk dan onderstaande onthullingstrailer.