Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sky: Children of Light komt op 29 juni naar de Nintendo Switch

Ga samen met andere spelers op een magische reis

In dit spel betreed je de magische wereld van de ”World of Sky”. Dit geanimeerde koninkrijk zit vol met geheimen die er voor jou zijn om te ontdekken. In dit koninkrijk is niet alles pluis, aangezien verschillende sterren constellaties uit de lucht zijn gevallen. Aan jou de taak, als een van de ”Children of Light” om de constellaties te herstellen en de vallende sterren terug naar huis te brengen.

Je bent niet de enige child of light in deze wereld, je zult op je reis tientallen andere reizigers tegenkomen. Reis met hun mee langs de zeven verschillende regio’s en vindt alle gevallen sterren! Bekijk de trailer van Sky: Children of Light hieronder:

Ga jij Sky: Children of Light spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!