Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kingdom Come: Deliverance aangekondigd voor de Switch

Kingdom Come Deliverance keyart
Neem wraak op de moordenaars van je familie en vrienden

Je speelt als een zoon van een smith genaamd Henry die verwikkeld raakt in een vurige burgeroorlog. Na een onverwachte invasie komt hij erachter dat zijn vrienden en familie allemaal zijn vermoord. Vol woede pakt hij het heft in eigen handen en helpt de andere overlevende de vijand uit hun gebied te drijven. Zal het uitoefenen van zijn wraak gevoelens hem beter laten voelen? Zullen ze de vijanden uit het gebied weten te drijven? Één ding is zeker, Henry zal vechten voor zijn rijk genaamd Bohemia. Een precieze releasedatum voor dit spel is helaas nog niet bekend, zodra er een bekend is delen we dit uiteraard met jullie!

Bekijk de trailer van Kingdom Come: Deliverance hieronder: