Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Community] Deel jouw game-ID van Gamestudio / Game Builder Garage met ons

En speel levels van elkaar!

Afgelopen maand werd er door Nintendo bekendgemaakt dat Gamestudio in juni zal verschijnen. In deze titel kunnen gamers zelf hun eigen spellen maken en delen met spelers over de hele wereld. Inmiddels is Gamestudio te downloaden in de Nintendo eShop en dat betekent dat Switch-bezitters vanaf nu volop hun creativiteit kwijt kunnen in het creëren van games. Echter heb je wel een game-ID nodig om games van andere spelers te kunnen spelen en daarom hebben wij heel handig een topic aangemaakt op ons forum. In dit topic kan namelijk iedereen zijn of haar game-ID delen met de hele wereld, waardoor heel veel mensen jouw creatie zullen bewonderen. Hoe gaaf is dat?

Deel jij jouw game-ID met ons zodra je eerste spel af is? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!