Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Ninja Gaiden: Master Collectie voor Nintendo Switch

Kijk hier alvast wat je kunt verwachten

De eerste minuten gameplay van de master collectie van Ninja Gaiden is door Nintendo Everything op Youtube gedeeld, zodat wij alvast een indruk kunnen krijgen van de drie spellen. Koi Tecmo Europe heeft de collectie uitgegeven en vanaf vandaag is hij verkrijgbaar in de eShop.

In de drie Ninja Gaiden spellen weet je als fan natuurlijk al wat je te wachten staat: snoeiharde en vreselijk snelle actie, met de beste ninja-moves die de spellen jou te bieden hebben. Het is mogelijk om met vijf verschillende personages te spelen en je kunt een tag-team vormen zodat je zelfs tijdens de gevechten vliegensvlug kunt wisselen tussen deze karakters. Ben jij toe aan een actiespel in ninjavorm? Dan is Ninja Gaiden: Master Collection zeker voor iets jou!