Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cross-play komt eraan voor Overwatch

Meer spelers, meer lol. Eindelijk cross-play!

Het gaat eindelijk gebeuren. Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch cross-play krijgt. Dit betekent dat je eindelijk op je Switch met én tegen andere platformen kan spelen. Het gaat hier natuurlijk om spelers op de Playstation, Xbox en de PC. Cross-progressie is nog even een moeilijk werkje voor het development team, dus dat zal nog even afwachten zijn.

Hoe gaat dit werken? Nou, PC spelers hoeven niks te doen want je moet een Battle.net account hebben om mee te kunnen doen. Maak je een Battle.net account en koppel je die uiterlijk 31 december 2021 dan krijg je ook nog eens een Golden Loot Box.

Er komt binnenkort al een Cross-play Beta aan voor de Switch, wel zo fijn om een voorproefje te krijgen. Hoe link je het account en andere vragen vind je allemaal op deze pagina. Hieronder nog eventjes de developer update waarin het nieuws ook wordt toegelicht.