Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aliens nemen de wereld over in seizoen 7 van Fortnite

Het zevende seizoen is nu live! Ga de strijd aan en speel Rick Sanchez uit Rick & Morty vrij met de betaalde battle pass.

De afgelopen tijd verschenen er al posters in onder andere Parijs en kregen mensen thuis al kaarten binnen met de tekst “Ils arrivent”. Overal werd geteased dat het zevende seizoen van Fortnite eraan kwam. Nu is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen is live en gelijk nemen aliens de hele wereld over.

Allereerst zijn er diverse nieuwe elementen toegevoegd aan het spel. Zo kun je tegenwoordig in ufo’s vliegen waardoor je vliegend op vijanden kunt schieten en bijvoorbeeld auto’s kunt laten vallen op hen. Daarnaast zijn er diverse nieuwe wapens, waaronder een wapen waarmee je door gebouwen kunt schieten, of een wapen waarmee je auto’s kunt oppakken en afvuren. Daarnaast kun je ook vaulted wapens maken met behulp van bestaande wapens en onderdelen.

Verder is de battle pass vernieuwd. Waar je voorheen bepaalde items in een specifieke volgorde vrijspeelde, bestaat de huidige battle pass uit meerdere pagina’s. Op elke pagina kun je zelf kiezen wat je vrijspeelt in de volgorde die jij wilt. Zie je op de eerste pagina niks staan wat je wil hebben? Spaar dan je battle stars op, ga levels omhoog en speel de volgende pagina vrij waar misschien wel dingen opstaan die je wil hebben. Als je level 100 bereikt hebt, kun je zelfs Rick Sanchez uit Rick & Morty vrijspelen. Daarnaast kunnen spelers die de battle pass niet gekocht hebben ook een aantal dingen per pagina vrijspelen.

Benieuwd hoe het nieuwe seizoen eruit ziet? Zie hieronder hoe de wereld door aliens wordt overgenomen.