Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Soccer Blast: America vs Europe is later deze week beschikbaar op de Nintendo Switch

Bereid je alvast voor op de aftrap!

Binnenkort kunnen we weer aan de slag met een nieuw spel van uitgever Unfinished Pixel, namelijk Super Soccer Blast: America vs Europe. Alhoewel de game Super Soccer Blast afgelopen jaar al verscheen in de Nintendo eShop, kunnen Switch-bezitters vanaf 11 juni aan de slag met het vervolg. Deze titel zal normaal gesproken voor een bedrag van €9,99 over de digitale toonbank gaan, maar tot 24 juni krijg je tijdelijk 20% korting op je aankoop.

Super Soccer Blast: America vs Europe probeert, in tegenstelling tot voetbalspellen zoals FIFA, het gevoel van de speelhallen terug in huis te halen. Zo kun je van top tot teen jouw eigen personages creëren, een droomteam maken en met maximaal 4 spelers op de bank een lekker potje voetballen. Hoeveel doelpunten weet jij te scoren?

Ben je benieuwd geworden naar Super Soccer Blast: America vs Europe? Bekijk dan onderstaande trailer.