Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Roguelite actie game Loopmancer aangekondigd voor de Switch

Beleef dezelfde dag opnieuw en opnieuw in deze cyberpunk actie game

Yooreka Studio en eBrain Studio hebben afgelopen week Loopmancer aangekondigd, een nieuwe 3D horizontale roguelite actie game. Een release datum is nog niet bekend, maar de game moet uiteindelijk op de PC, Xbox, Playstation en Switch verschijnen. Een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

Loopmancer speelt zich af in het jaar 2046, in een Cyberpunk wereld waarin bionic prosthetics en nano-biotechnology inmiddels de normaalste zaken ter wereld zijn. Jij speelt Xiang Zixu, een briljante privé detective die op een nieuwe interessante zaak wordt gezet. Een beroemde journalist wordt vermist en het is aan jou aan haar te vinden. Terwijl je je best doet om sporen te zoeken wordt je echter diezelfde dag nog gruwelijk vermoord. Maar in plaats van aan de hemelpoorten te verschijnen wordt je meteen daarna weer wakker in je eigen bed. Nog voordat je kunt verwerken dat je eigenlijk dood hoort te zijn gaat de telefoon, en je collega verteld je over een nieuwe interessante zaak: er wordt een beroemde journalist vermist…