Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Red de wereld in 30 seconden – nieuwe trailer Aeon Drive

Een nieuwe trailer van deze aankomende game van eigen bodem!

Aeon Drive moet later dit jaar onder andere naar de Nintendo Switch komen en vandaag is er een nieuwe trailer te bewonderen vol met gameplaybeelden. Aeon Drive zal een game van eigen boden worden en wordt ontwikkeld door  2Awesome Studio. In deze platformgame is her de bedoeling om de wereld te reden in 30 seconden.

klinkt dat wellicht ietswat onmogelijk? Jij neemt de rol op je van Jackelyne, welke ook met de tijd kan spelen om dat net iets makkelijker te maken. In totaal kent de game zo’n 100 uitdagende missies vol platform-elementen. Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande nieuwe trailer eens. Aeon Drive moet later dit jaar uitkomen.