Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fire Tonight krijgt release datum

De game verschijnt in augustus op de Switch

Eind vorig jaar werd Fire Tonight aangekondigd voor de Switch, een verhalende puzzel game. Toen was de vraag nog wanneer de game precies naar de game zou komen, want meer dan dat de game in 2021 uit zou komen wisten we niet. Way Down Deep en Reptoid Games hebben daar nu antwoord op gegeven, door middel van een nieuwe trailer. De game komt op 12 augustus naar de Switch. De trailer kun je hieronder bekijken.

Fire Tonight speelt zich af in 1990, op een avond waarin tortelduifjes Maya en Devin met elkaar aan de telefoon hangen. Plotseling breekt er een verwoestende brand uit, die zich razendsnel door de stad verspreid. De twee raken elkaar kwijt in de chaos van het moment. waarin telefoonverbindingen verbroken worden en straten afgezet zijn. Hoe ver zullen ze gaan om elkaar weer te vinden? Wissel tussen perspectieven van Maya en Devin, los puzzels op en ren weg van de politie om elkaar weer te vinden!