Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bizarre actie-avonturenspel Trifox aangekondigd voor Nintendo Switch

Een avontuur waarin je als vos op zoek gaat naar je verloren afstandsbediening komt naar de Switch!

Uitgeverij Big Sugar en ontwikkelaar Glowfish Interactive hebben hun nieuwe 3D actie-avonturen platformer Trifox aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het is de bedoeling dat het spel in het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar is op de hybride console.

In het spel kruipt de speler in de huid van Trifox. Nadat zijn huis is beroofd blijkt zijn afstandsbediening gestolen te zijn. Door gebruik te maken van magie en verschillende gadgets moet Trifox zich een weg banen door vier gevaarlijke werelden. Trifox kent drie verschillende klassen van warrior, mage en engineer. Het is zelfs mogelijk om verschillende vaardigheden te combineren. Zo is het mogelijk om magische spreuken af te vuren naast je machinegeweer. De makers omschrijven het spel als een actievol, kleurrijk en cartoonachtig avontuur.

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk hier de actievolle trailer: