Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 23

Speel jij komende week één van deze games?

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte spellen. ook deze week hebben we weer verschillende titels voor je op een rijtje gezet, welke aankomende week uitkomen.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Alba: A Wildlife Adventure

Verschijnt op: 9 juni 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €19,99

Ga mee op avontuur! Van de makers van Monument Vallet en Assemble With Care is nu een compleet andere game uitgebracht. In Alba: A Wildlife Adventure speel je in de schoenen van Alba, die haar grootouders gaat bezoeken op hun eiland. Ze gaat hier op ontdekking en maakt kennis met mens en dier. Wanneer er nood is, moet ze uiteraard wel ingrijpen. Denk aan het redden van een aangespoeld dolfijntje of het oprapen van afval. Wanneer jij in actie komt, kan je dit eiland vol flora en fauna redden van de afgang.

Ninja Gaiden: Master Collection

Verschijnt op: 10 juni 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €39,99

Kan jij geen genoeg krijgen van Ninja spellen? Dan is dit pakket voor jou gemáákt! De Ninja Gaiden: Master Collection bestaat namelijk uit drie razendsnelle ninja-actie-spellen. Bereid je voor op vele gevechten met sterke tegenstanders en speel als Ryu, Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi. Maak een ijzersterk team en willen van personage elk moment tijdens een gevecht. Alle DLC van de oude games zijn inbegrepen, dus wanneer je de collectie koopt krijg je echt alles. Ben jij klaar voor actie sneller dan het licht?

Gamestudio

Verschijnt op: 11 juni 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €29,99

Nintendo geeft in dit spel haar grootste geheimen bloot: hoe maak je nou eigenlijk zelf een spel? In Gamestudio krijg je stap voor stap uitleg over het maken van eigen games in verschillende genres. Heb je altijd al zelf een spel willen maken? Van racegame tot platformer en van RPG tot shooter, je kan het nu helemaal zelf! Het is wanneer je een spel gemaakt hebt ook mogelijk om deze te delen met het internet, zodat andere gebruikers van Gamestudio jouw zelf gemaakte spelletje kunnen uitproberen!