Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Thriller Alfred Hitchcock – Vertigo aangekondigd voor de Switch

Een thriller op basis van de gelijknamige film? Wat kunnen we verwachten?

Vertigo is, voor de jongeren onder ons, een film van Alfred Hitchcock. Deze beste man wordt nog steeds gevierd als een belangrijk persoon voor de gehele film- en verhalen industrie. Het is daarom een aangename verrassing dat er een spel komt gebaseerd op één van de meest bekende films van hem: Vertigo. Het spel van Microids en Pendulo Studios komt eind dit jaar uit, maar er is al informatie en een trailer bekend om ons enthousiast te maken voor wat ze in petto hebben voor ons.

In Alfred Hitchcock – Vertigo, duik je in een psychologische thriller, waarin wat echt of fantasie een constante vraag is. In het spel speel je als schrijver Ed Miller die een auto ongeluk overleeft in Brody Canyon, Californië. Naast hem is er niemand gevonden, maar hij zweert dat hij samen met zijn vrouw en dochter was. Getraumatiseerd leidt Ed al snel aan vertigo en probeert hij te achterhalen wat er gebeurt is op de dag van het ongeluk.

Wat zit er in het spel?

  • Een exclusief, origineel verhaal over obsessie, geheugen, manipulatie en krankzinnigheid dat vrij is geïnspireerd door Alfred Hitchcock’s film.
  • Doorleef een krachtig verhaal dat
  • Onderzoek door de ogen van drie karakters. Elk heeft een eigen verhaal te vertellen.
  • Doorloop meerdere tijdlijnen om die naast elkaar te leggen. Zo kun je ontrafelen wat echt is en wat niet.

Bron: Microids