Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Schieten en nog eens schieten: Raging Blasters komt naar de Switch

Raging Blasters
De Nintendo Switch zal later dit jaar een nieuwe shoot 'em up rijker zijn.

Terarin Games heeft vandaag aangekondigd dat hun verticale shooter Raging Blasters ook naar de Nintendo Switch zal komen. De game verscheen eerder al op Steam en zal later dir jaar ook naar Nintendo’s hybride console komen. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend. Wél hebben we onderstaande trailer voor je, welke alvast een beeld geeft van wat je kunt verwachten.

Raging Blasters is een klassieke shoot ‘em up die zijn inspiratie duidelijk van shooters uit de jaren ’90 haalt. De game kent in totaal 8 stages waarin je het moet opnemen tegen hordes vijanden én natuurlijk de nodige baasgevechten zal tegenkomen. De game krijgt een arcade mode en een Caravan mode. De laatstgenoemde is een score attack mode. Raging Blasters kun je alleen spelen maar ook samen via de co-op mode.

Heb jij ook wel weer zin in een nieuwe shoot ‘em up? Laat het ons hieronder weten!