Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef aangekondigd voor de Switch

Co-op of alleen, het gaat in ieder geval knallen worden!

Ik lees Shootas en Teef en weet meteen: Orks! Het is nog even wachten tot 2022 maar dan krijgen we van Rogueside (bekend van Guns, Gore & Cannoli) deze prachtige titel voor de Switch. Voor mensen die niet zo bekend zijn met Warhammer of de Orks, hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten:

  • De Orks zijn een barbaars volk dat in pure agressie een spoor van bloed in het universum achterlaat. Zo’n kruistocht staat bekend als een WAAGH! en de Orks overrompelen hun vijanden met hun aantallen, en klinkklare onzin.
  • Je bijt de spits af van een Ork invasie waarin je probeert wraak te nemen voor je Warlord. En wie weet misschien wordt je wel een warboss van een eigen WAAAGH!
  • Het wordt een bloederig festijn want je hebt nooit genoeg Dakka om je vijanden mee neer te maaien. Je hebt een grote hoeveelheid wapens om uit te kiezen dus kijk niet raar op van explosies en vliegende lichaamsdelen.
  • Voel de WAAAAGH! door emoties die opbouwen en uiteindelijk niet anders dan als een storm van kogels eruit knallen. Hoe meer vernietiging hoe beter, tot alles uiteindelijk in een echte WAAAAAGH! eindigt.
  • Het tofste onderdeel vind ik de belofte voor co-op! Je kunt samenwerken of je kunt elkaars koppen inbeuken om te tonen wie er de leider is. Hieronder alvast de announcement trailer!

Ik ben enorm fan van de onzin van alle Orks en kan niet wachten. Ik ben ook geen expert, maar mocht je onverhoopt denken wat een paar termen in het artikel zijn…. Teef zijn natuurlijk Teeth, Dakka is natuurlijk het geluid van afgaande geweren, en verder raad ik aan je echt even te verdiepen in de “verfijnde” cultuur van de Orks. Nou heb ik onderhand al drie keer aangegeven dat ik enthousiast ben, maar zijn jullie dat ook? Laat hieronder weten wat je er van vindt.

Bron: Rogueside